Transfer Domenii: Rapid și Simplu!

Introdu domeniul pe care dorești să-l transferi la IP Host

Nu ai încă un domeniu? Verifică și Înregistrează Domeniul Preferat

<span>Transfer Domenii:</span> Rapid și Simplu!

Cum Transferi Domenii de la o Firma la Alta, Rapid și Sigur!

Profită Acum de Ofertele Noastre Avantajoase Pentru Transfer Domenii!

ro
6
29
€ / an
Comandă
eu
4
99
€ / an
Comandă

Prețul afișat nu include TVA

Ce beneficii obții prin transferarea domeniului tău la IP Host?

Transferul de domenii la IP Host aduce avantaje precum suport tehnic specializat, securitate îmbunătățită, performanță crescută și administrare ușoară, beneficiază de aceste avantaje și bucură-te de o gestionare eficientă a domeniului tău.

Transfer facil și rapid

Transferul facil și rapid al domeniilor oferă utilizatorilor o experiență eficientă și fără complicații, cu un proces simplificat, o interfață prietenoasă și suport tehnic rapid, asigurând actualizări imediate și întreruperi minime în funcționarea site-urilor.

Transfer facil și rapid

Instrumente eficiente de gestionare a domeniului

Punem la dispoziție soluții avansate de administrare a domeniilor, inclusiv panouri de control intuitive, facilități pentru gestionarea sistemului de nume de domeniu (DNS) și funcționalități care îți permit să-ți gestionezi cu eficiență domeniile.

Instrumente eficiente de gestionare a domeniului

Securitate sporită

Pentru a asigura securitatea infrastructurii și a clienților noștri, furnizăm soluții eficiente de securitate. Prin transferul domeniului la IP Host, vei beneficia de un nivel crescut de securitate, inclusiv protecție împotriva atacurilor DDoS și soluții de securitate avansate.

Securitate sporită

Informații despre Transfer Domenii

Iată câteva aspecte esențiale pe care ar trebui să le iei în considerare în procesul de transfer al domeniului:

  1. Actualizarea Informațiilor de Contact: Atât registrarul de la care pleci, cât și noul furnizor, te vor contacta în timpul procesului de transfer, așadar, asigură-te că informațiile tale de contact sunt actualizate. Verifică detaliile contului în panoul de control al actualului tău registrar și asigură-te că numele, numărul de telefon și adresa ta fizică sunt corecte.

  2. Obținerea Codului de Autorizare (EPP code): Acest cod trebuie furnizat noului registrar pentru a confirma că deții drepturile de administrare asupra domeniului și că ești de acord să efectuezi transferul. Accesează contul tău la registrarul actual și solicită un cod de autorizare pentru domeniul pe care dorești să-l transferi. Acest cod face legătura între vechiul tău registrar și noul furnizor și trebuie furnizat în decurs de cinci zile de la solicitare, de obicei prin e-mail. Unele registrare permit generarea automată a codurilor direct din panourile lor de control.

  3. Autorizarea Transferului Domeniului: După ce introduci codul de autorizare, vei fi contactat atât de vechiul registrar, cât și de noul furnizor. Va trebui să confirmi detaliile de contact și să aprobi oficial transferul. Asigură-te că informațiile de contact furnizate ambilor registrari sunt corecte.

  4. Anularea Serviciului Anterior: Nu dezactiva serviciul vechi al registrului până când noul tău cont este funcțional și domeniul este transferat în totalitate. După ce te asiguri că totul funcționează corespunzător, anulează serviciul vechi pentru a evita taxe suplimentare.

 

 

Întrebări Frecvente FAQ (Transfer Domenii)

Transferul de domenii poate implica diferite etape și proceduri, iar durata acestuia poate varia. În majoritatea cazurilor, transferul poate fi finalizat într-un interval cuprins între 5 și 7 zile. Cu toate acestea, în unele situații, procesul poate dura mai mult, mai ales dacă întâmpini probleme legate de verificarea datelor sau dacă există întârzieri din partea furnizorului actual sau al celui nou de servicii de domenii. Este recomandat să verifici politica specifică a furnizorului tău pentru a obține informații exacte despre durata transferului.

Da, transferul unui domeniu poate implica cheltuieli. Aceste costuri pot varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi registrul de domenii actual și cel către care se transferă domeniul, extensia domeniului (cum ar fi .com, .net, .org), perioada rămasă a înregistrării și alți factori relevanți.

Da, în general, domeniul tău ar trebui să funcționeze în timpul transferului, cu anumite condiții și excepții. Iată câteva aspecte de luat în considerare:

DNS Propagation: După ce ai transferat un domeniu, este necesar să aștepți procesul de propagare DNS. Acest proces poate dura de la câteva ore până la 48 de ore sau chiar mai mult, în funcție de furnizorul de servicii DNS și alți factori. În timpul propagării, unii vizitatori pot vedea încă vechiul server, în timp ce alții vor fi direcționați către noul server.

Starea de Transfer: În timpul transferului în sine, adică atunci când te ocupi de schimbarea registrarului (compania care gestionează domeniul tău), este posibil să existe o perioadă în care unele servicii asociate cu domeniul (cum ar fi e-mailul) pot fi afectate. Asigură-te că ai backup și să iei în considerare acest aspect atunci când planifici transferul.

Furnizorii de Servicii: Diferiți furnizori de servicii pot avea politici și proceduri diferite, deci este întotdeauna bine să verifici cu registrarul actual și cel nou pentru a înțelege mai bine cum vor afecta transferul.

Pentru a minimiza impactul, planifică transferul într-un moment în care ai cel mai mic trafic posibil și informează-ți utilizatorii sau clienții despre schimbările planificate. Este, de asemenea, recomandat să faci backup la toate datele asociate cu domeniul înainte de a începe procesul de transfer.

În timpul procesului de transfer al unui domeniu, perioada rămasă este de obicei prelungită cu un an. Aceasta înseamnă că, dacă domeniul tău avea, de exemplu, încă 6 luni de valabilitate înainte de transfer, după transfer acesta va avea o perioadă de înregistrare de 1 an și 6 luni.

Acest proces de prelungire a perioadei de înregistrare este o practică comună și asigură că nu pierzi timpul de înregistrare plătit în avans pentru domeniul respectiv. Este important să fii conștient de această modificare și să iei în calcul perioada extinsă de valabilitate a domeniului după transfer.

Verifică informațiile de contact și asigură-te că domeniul este deblocat. În cazul în care întâmpini probleme, contactează suportul clienți al ambelor registrare.

Ce spun clienții noștri despre IP HOST?

×